Доставка

  • При добавяне на артикул в количката си и попълване на адрес, системата ще покаже цената на доставка за съответния артикул. Ако артикулът е твърде обемен или с неуточнен обем, след поръчката консултант ще се свърже с Вас, за да уточни цената на доставката.
  • След успешно завършване на вашата поръчка, ще получите потвърждение на имейл адрес. В случай на необходимост от допълнителна информация по поръчката, наш консултант ще се свърже с Вас на зададения телефон.
  • Доставката, при поръчка на артикул се извършва в рамките на 2 месеца.

Личните данни, които liya-bg.eu получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчките.
liya-bg.eu гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.
Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на liya-bg.eu заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя.